Căutare în site

În fiecare an , pe 5 octombrie, este marcată Ziua profesională a lucrătorilor din învățămînt . Cu acest prilej angajații din domeniul educației al raionului Soroca au fost invitați la o festivitate , organizată în Palatul de Cultură din municipiul Soroca. 

La sărbătoare a fost prezentă doamna Lilia Pogolșa, viceministra Educației, Culturii și Cercetării , domnul Petre Emanoil Neagu , președinte al Consiliului Județean Buzău , consilieri raionali, primari, șefi ai subdiviziunilor Consiliului Raional Soroca , și locuitori ai raionului și municipiului. 
În discursul său domnul Ghenadie Muntean , președinte al raionului Soroca a mulțumit tuturor lucrătorilor din învățămînt pentru consistența profesională și realizările obținute .
În cadrul ceremoniei au fost acordate diplome din partea Ministerului Educației , Culturii și Cercetării , Președintelui Raionului Soroca , Direcției Învățămînt , cît și din partea Consiliului Elevilor . Totodată , în premieră , au fost premiate și două instituții de învățămînt , câștigătoare a concursului raional “Școala anului” –Liceul Teoretic ,, Constantin Stere” și gimnaziul Schineni , care au luat și cîte un premiu în valoare a cite 50 mii lei, care urmează să fie cheltuite pentru dotarea instituțiilor respective cu cele necesare pentru procesul educativ.

 

Consiliul Raional Soroca

str.Ștefan cel Mare, 5/ or.Soroca, MD-3000 / Republica Moldoca  Tel.+ (373) 230 2-26-50, Fax. + (373) 230 2-20-98, Email:crsoroca@gmail.com,
Program de lucru 08:00 - 17:00