Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

Şedinţă de lucru în scopul identificării soluţiilor de redresare a situaţiei create la SA “Regie Apă Canal” Soroca
Până la moment mai rămâne nesoluționată problema cu referire la rambursarea creditelor oferite de BERD, pentru extinderea rețelelor de aprovizionare cu apă a populației, în care Consiliul raional este garant, iar SA “Regia Apă Canal Soroca” și șase primări sunt beneficiari.
În acest scop la data de 31 ianuarie 2020, în biroul Președintelui raionului Soroca, a fost convocată o ședință de lucru cu participarea conducerii SA “Regie Apă Canal” Soroca, primarii municipiului Soroca și ai satelor în care a fost extins apeductul (Regina-Maria, Rublenița, Egoreni, Hristici, Zastinca ), consilieri raionali şi orășenești, specialiști ai Consiliului raional şi Consiliului municipal Soroca.
Participanții au venit cu mai multe propuneri pentru soluționarea situației și au convenit asupra organizării unei ședințe de lucru între Direcția Finanțe a Consiliului raional Soroca, SA “Regie Apă Canal” și contabilii primăriilor benefeciare. La fel a fost elaborat un plan de acțiuni pe marginea situației create, pentru anul 2020.