Căutare în site

Iarmarocul „Produs de Soroca” și Festivalul „Victor Postolachi” (2019)

Iarmarocului „Produs de Soroca” și Festivalului „Victor Postolachi”.

Mai Mult

Înfrățirea raionului Soroca cu județul Bacău

Evenimentul a avut loc în Sala de Protocol a Consiliului Raional Soroca.

 Pedagogul anului
Finala Concursului
,,Pedagogul Anului"
Mai Mult

 Cea de-a IX-a ediție a Festivalului Mărului bate la ușă

La data de 15.09.2019 va avea loc Festivalul Mărului ediția a IX-a

IP Tabăra de odihnă pentru copii ”La Dumbrava” din raionul Soroca şi-a deschis larg uşile
      Deschiderea oficială a IP Tabăra de odihnă pentru copii ”La Dumbrava” din comuna Volovița, raionul Soroca a avut loc la data de 18.06.2019 cu participarea Președintelui raionului Soroca, dl Ghenadie Muntean care le-a dorit copiilor o vacanță plăcută, trăiri frumoase de neuitat și asigurîndu-i că administrația raionului are grijă să creeze condiții cît mai bune pentru odihna lor. 
În  acest  an se vor odihni aproximativ  1500 de copii în 5 schimburi, cîte 10 zile de neuitat. Educatorii au pregătit un şir de ocupaţii interesante pentru a-i implica mai activ pe copii. Ei vor avea un program de activitate divers și captivant, unde vor demonstra competențele și aptitudinile în diverse domenii, având posibilitate să-și facă noi prieteni și participând la diferite concursuri. 
Că sunt dispuși să se distreze, să se veselească, să se bucure pe deplin de vacanță, copiii au demonstrat și prezentat în fața oaspeților cîntece, dansuri etc.
În Tabăra de odihnă pentru copii ”La Dumbrava”, condițiile de odihnă, din an în an, devin  tot mai bune, instituția devine mai frumoasă, mai atractivă. Spre exemplu, la tabără au fost construite două căsuțe, în cadrul Proiectului “Construcţia căsuţelor de la Tabăra de Odihnă „La Dumravă”” finanţat de către Consiliul Judeţean Vaslui şi Consiliul raional Soroca,  iar altele două curând vor fi finalizate.