Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

 Consultări publice pe marginea proiectelor de decizie, incluse în ordinea de zi a ședinței Consiliului raional din 11 iunie curent.
Astăzi, 04 iunie 2019, în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca au avut loc consultări publice pe marginea proiectelor de decizie, incluse în ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului raional Soroca din 11 iunie curent. 
1. Cu privire la aprobarea Statutului Întreprinderii Municipale ,,Hoterm Servicii” în redacție nouă.
2. Cu privire la aprobarea Statutului Întreprinderii Municipale ,,Centrul Stomatologic Raional Soroca’’ în redacție nouă.
3. Cu privire la reorganizarea IMSP ,,Centrul de Sănătate Rublenița”.
4. Cu privire la organizarea și desfășurarea atestării formațiilor artistice de amatori din Raionul Soroca pentru conferirea /confirmarea titlului de formație <Model>
5. Cu privire la instituirea BAND Orchestrei a Consiliului Raional Soroca în cadrul Secției Cultură și Turism Soroca.
6. Cu privire la alocarea mijloacelor financiare din componenta raională pentru instituțiile educaționale.
7. Cu privire la casarea unor mijloace fixe aflate în folosința Direcției Învățămînt.
8. Cu privire la modificarea și completarea deciziei Consiliului Raional Soroca nr. 17/15 din 29.11.2018 ,,Cu privire la aprobarea Programului și întreținere a drumurilor publice locale din Raionul Soroca.”
9. Cu privire la aprobarea și finanțarea proiectului ,,Construcția stadionului de fotbal cu tribune și acoperire artificială a terenului cu capacitatea de 1200 locuri în satul Rublenița, raionul Soroca” și aprobarea încheierii Acordului de finanțare între Raionul Soroca, prin Consiliul Raional Soroca și Județul Bacău.
La consultări au participat raportorii proiectelor de decizie, reprezentanții autorităților publice locale, conducători de instituții publice, reprezentanți ai ONG-urilor din raion.
În cadrul discuțiilor, raportorii au prezentat scopul proiectelor de decizie, impactul și necesitatea adoptării acestora. Pe parcursul desfășurării consultărilor raportorii și-au notat sugestiile și propunerile care vor fi examinate și luate în considerație la prezentarea proiectelor de decizie spre aprobare.