Căutare în site

La 26 mai curent în Piața Libertății a fost forfotă mare, a avut loc Iarmarocul “Produs de Soroca” ediția a II-a şi Festivalul Naţional de muzică populară ,,Victor Postolachi”, ediția a VI-a.
La deschiderea evenimentului au fost prezenți oaspeți din țară, cât și de peste hotarele țării care au venit cu un cuvânt de salut în adresa tuturor celor prezenți.
În cadrul Iarmarocului “Produs de Soroca” cca 60 de agenți economici din raionul Soroca, și-au prezentat produsele și serviciile din regiune, cum ar fi: produse vestimentare, fructe, mezeluri,  produse de panificație, lactate, dulciuri, ulei, miere de albini, articole ale meșterilor populari, etc. 
Consiliul raional Soroca organizează al doilea an consecutiv Iarmarocul „Produs de Soroca”, care are drept scop de a face mai cunoscute mărfurile  autohtone, dar și serviciile acordate, prin promovarea agenților economici și a meșterilor populari din raionul Soroca.
Reamintim că, concomitent cu Iarmarocul, a avut loc și Festivalul Naţional de muzică populară ,,Victor Postolachi”, ediția a VI-a, unde au evoluat orchestre de muzică populară.
În cadrul evenimentului Consiliul raional Soroca a organizat o tombolă, cu premii și anume produse autohtone oferite de sponsori, parteneri și donatori. Banii adunați în urma vânzării biletelor au fost donați la două familii nevoiașe din raionul Soroca. 
Agenții economici, meșterii populari participanți la Iarmaroc, cât și orchestrele de muzică care au evoluat în cadrul festivalului au fost decernați cu Diplome pentru participare la acest eveniment.