Căutare în site

Festivalul Mărțișor 2019S-A ÎNCHEIAT CEA DE A 53 A EDIȚIE A FESTIVALULUI MĂRȚIȘOR 2019

Mai Mult

Înfrățirea raionului Soroca cu județul Bacău

Evenimentul a avut loc în Sala de Protocol a Consiliului Raional Soroca.

 Pedagogul anului
Finala Concursului
,,Pedagogul Anului"
Mai Mult

Ședința Consiliului Raional Soroca


LA data de 11.04.2019 a avut loc Ședința Consiliului Raional Soroca
Mai mult
Balul Vânătorilor din raionul Soroca 2019
La 11 mai 2019 la Tabăra de odihnă pentru copii ”La Dumbrava” din Volovița, r-nul Soroca s-a desfășurat Balul Vînătorilor cu genericul ”Drag mi-i să fiu vânător”. 
La ceremoia de deschidere oficială a evenimentului a participat dl Ghenadie Muntean, Președintele raionului Soroca, dl Colac Tudor, secretar general a AVPM, vânători, alți oficiali și oaspeți.
Evenimentul a debutat cu o spectaculoasă paradă a societăților vânătorești, după care a urmat concertul ,,Vânatul – trecut, prezent și viitor…”, competiții sportive, concursuri și un ospăț vânătoresc pe cinste.
Programul evenimentului a mai inclus și diverse jocuri distractive pentru copii: ,,Iepurele nostru cel de toate zilele” (cine prinde urecheatul?), ,,Ucenicul vânător”, ,,Ca glonțul de rapid” (victorină), ghidate de Sergiu Triboi și Tamara Sîrbu.
Balul Vânătorilor a fost organizat de Serviciul Tineret și Sport din cadrul Aparatului Președintelui, Secția Cultură și Turism a Consiliului Raional Soroca și Asociația Vânătorilor și Pescarilor din raionul Soroca cu suportul administrativ și financiar a Consiliului Raional Soroca, sub patronajul Președintelui Raionului Soroca.

Consiliul Raional Soroca

str.Ștefan cel Mare, 5/ or.Soroca, MD-3000 / Republica Moldoca  Tel.+ (373) 230 2-26-50, Fax. + (373) 230 2-20-98, Email:crsoroca@gmail.com,
Program de lucru 08:00 - 17:00