Căutare în site

Iarmarocul „Produs de Soroca” și Festivalul „Victor Postolachi” (2019)

Iarmarocului „Produs de Soroca” și Festivalului „Victor Postolachi”.

Mai Mult

Înfrățirea raionului Soroca cu județul Bacău

Evenimentul a avut loc în Sala de Protocol a Consiliului Raional Soroca.

 Pedagogul anului
Finala Concursului
,,Pedagogul Anului"
Mai Mult

 Cea de-a IX-a ediție a Festivalului Mărului bate la ușă

La data de 15.09.2019 va avea loc Festivalul Mărului ediția a IX-a

Finala Concursului ,,Pedagogul Anului” aflat în acest an la cea de-a 13 ediție a întrunit 12 cadre didactice din 8 instituții de învățământ. În cadrul lecțiilor și activităților demonstrative finaliștii concursului au demonstrat competenţe profesionale înalte, tehnici şi procedee didactice moderne, iar discipolii D-lor au dat dovadă de curiozitate, interes și inițiativă.
Prezent la festivitatea de premiere Președintele Raionului Soroca, D-l Ghenadie Muntean a menționat: ”Consiliul Raional prin intermediul concursului ,,Pedagogul anului”,  de-a lungul anilor a oferit oportunități  tuturor dascălilor de a-și  promova măiestria pedagogică, profesionalismul, relațiile frumoase cu elevii. Ne bucurăm că în finala concursului din acest an au ajuns cu adevărat cei mai buni  pedagogi.”
La etapa republicană a concursului ”Pedagogul Anului” raionul Soroca va fi reprezentat de Manea Silvia – învățătoare la clasele primare și Stepanyanț Maria – profesoară de istorie și educație civică. De remarcat că ambele cadre didactice activează în gimnaziul Rublenița.