Căutare în site

Festivalul Mărțișor 2019S-A ÎNCHEIAT CEA DE A 53 A EDIȚIE A FESTIVALULUI MĂRȚIȘOR 2019

Mai Mult

Înfrățirea raionului Soroca cu județul Bacău

Evenimentul a avut loc în Sala de Protocol a Consiliului Raional Soroca.

 Pedagogul anului
Finala Concursului
,,Pedagogul Anului"
Mai Mult

Ședința Consiliului Raional Soroca


LA data de 11.04.2019 a avut loc Ședința Consiliului Raional Soroca
Mai mult
Tradiţional, la sfârşitul lunii noiembrie, în republică se sărbătoreşte Ziua  lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare. 
   În raionul Soroca acest eveniment a fost consemnat astăzi, 23 noiembrie 2018 în sala Palatului de Cultură Soroca unde participanții au fost felicitaţi de către dl Ghenadie Muntean, Preşedintele raionului Soroca,  dl Vasile Şarban, reprezentant al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, dl Vladimir Ceban, şeful Oficiului Teritorial a Cancelariei de Stat, dl Alexandru Savcinschi, vicepreședinte al Consiliului raional Iampol, Ucraina, dna Aliona Andriuţa, şef a Direcţiei Agricultură şi Alimentaţie a raionului şi alţi parteneri.  
În contextul sărbătorii agricultorilor le-au fost aduse mulțumiri pentru munca asiduă și pentru rezultatele obținute. De asemenea,  autoritățile au venit cu diplome și premii pentru agenții economici, cât și pentru plugarii care au obținut cele mai frumoase rezultate în acest an.

Consiliul Raional Soroca

str.Ștefan cel Mare, 5/ or.Soroca, MD-3000 / Republica Moldoca  Tel.+ (373) 230 2-26-50, Fax. + (373) 230 2-20-98, Email:crsoroca@gmail.com,
Program de lucru 08:00 - 17:00