Căutare în site

Sesiune informativă pentru APL


Pe 22 noiembrie, curent , reprezentanții administrației publice locale de ambele niveluri .
Mai Mult

Gala Laureaților Fotbalului Sorocean 2017


Evenimentul a coincis și cu marcarea a 10 ani de activitate a Asociației de Fotbal din raionul Soroca.
Mai Mult

Ziua Pedagogului la Soroca


Tradițional, la 5 octombrie, este marcată Ziua Internațională a Profesorului. Cu acest prilej și la Soroca a fost organizată o festivitate.
Mai Mult

Sărbătoare frumoasă în com. Vasilcău


Ieri,30 noiembrie,2017 a vut loc darea în exploatare a blocului sanitar din Grădinița „Prichindel”, Vasilcău
Mai mult
Tradiţional, la sfârşitul lunii noiembrie, în republică se sărbătoreşte Ziua  lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare. 
   În raionul Soroca acest eveniment a fost consemnat astăzi, 23 noiembrie 2018 în sala Palatului de Cultură Soroca unde participanții au fost felicitaţi de către dl Ghenadie Muntean, Preşedintele raionului Soroca,  dl Vasile Şarban, reprezentant al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, dl Vladimir Ceban, şeful Oficiului Teritorial a Cancelariei de Stat, dl Alexandru Savcinschi, vicepreședinte al Consiliului raional Iampol, Ucraina, dna Aliona Andriuţa, şef a Direcţiei Agricultură şi Alimentaţie a raionului şi alţi parteneri.  
În contextul sărbătorii agricultorilor le-au fost aduse mulțumiri pentru munca asiduă și pentru rezultatele obținute. De asemenea,  autoritățile au venit cu diplome și premii pentru agenții economici, cât și pentru plugarii care au obținut cele mai frumoase rezultate în acest an.