Căutare în site

Iarmarocul „Produs de Soroca” și Festivalul „Victor Postolachi” (2019)

Iarmarocului „Produs de Soroca” și Festivalului „Victor Postolachi”.

Mai Mult

Înfrățirea raionului Soroca cu județul Bacău

Evenimentul a avut loc în Sala de Protocol a Consiliului Raional Soroca.

 Pedagogul anului
Finala Concursului
,,Pedagogul Anului"
Mai Mult

 Cea de-a IX-a ediție a Festivalului Mărului bate la ușă

La data de 15.09.2019 va avea loc Festivalul Mărului ediția a IX-a

Semnarea Procesului Verbal de implementare a proiectului de construcție a podului  peste râul Nistru

Pe 27  - 28 septembrie curent, Preşedintele raionului Soroca Ghenadie Muntean a participat la  Şedinţa Grupului de lucru privind examinarea implementării proiectului de construcţie a podului peste râul Nistru, care s-a desfăşurat în oraşul Viniţa şi oraşul Iampol, (Ucraina). Delegația ucraineană a fost condusă de ministrul adjunct al Infrastructurii pentru Integrare Europeană Victor Dovgan iar partea moldovenească  de către Secretarul de Stat pentru Transporturi din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii Drumurilor a Moldovei Serghei Bucătaru.
În cadrul formatului Ucraina – Moldova au fost discutate Strategiile de dezvoltare a transportului până în anul 2030, despre problemele actuale  punerii în aplicare a proiectuluide construcţie a  podului  peste rîul Nistru în regiunea oraşului Iampol (Ucraina) şi satului Cosăuţi (R.Moldova).  
 Activitatea grupului s-a finalizat cu semnarea Procesului Verbal privind rezultatele sesiunii de vizitare, de către  reprezentanții ai guvernelor Moldovei și Ucrainei, Viktor Dovgan și Serghei Bucătaru. Procesul Verbal va fi transmis la prim-miniștrii celor două țări în timpul întâlnirii lor, care va avea loc la 4-5 octombrie curent.