Căutare în site

Iarmarocul „Produs de Soroca” și Festivalul „Victor Postolachi” (2019)

Iarmarocului „Produs de Soroca” și Festivalului „Victor Postolachi”.

Mai Mult

Înfrățirea raionului Soroca cu județul Bacău

Evenimentul a avut loc în Sala de Protocol a Consiliului Raional Soroca.

 Pedagogul anului
Finala Concursului
,,Pedagogul Anului"
Mai Mult

Ședința Consiliului Raional Soroca


LA data de 11.04.2019 a avut loc Ședința Consiliului Raional Soroca
Mai mult
Inaugurarea Biroului „Bunicii Grijulii” la Soroca
Astăzi, 12 septembrie curent a fost inaugurat Biroul teritorial Soroca al Asociației Obștești „Bunicii Grijulii” amplasat  în incinta Palatului de Cultură Soroca. La eveniment au participat conducerea Consiliului Raional Soroca, conducerea Inspectoratului General al Poliţiei, Șeful Inspectoratului de Poliție Soroca, Președintele AO „Bunicii Grijulii”, membri și beneficiari ai proiectului din raionul Soroca. 
AO „Bunicii Grijulii” are drept scop implicarea persoanelor de vârsta a treia în viața socială și în special în protejarea copiilor pe trecerile de pietoni și în drum spre/de la școală. În cadrul biroului, voluntarii vor avea posibilitatea să se întrunească pentru a discuta și a planifica activitățile.
În cadrul ceremoniei de deschidere a Biroului au fost înmânate diplome însoțite de cuvinte de mulțumire pentru efortul depus în implementarea cu succes a proiectului, precum și cuvinte de motivare și stimulare a bunicilor grijulii din raionul Soroca întru dezvoltarea și promovarea în continuare a proiectului „Bunicii Grijulii”.