Căutare în site

Sesiune informativă pentru APL


Pe 22 noiembrie, curent , reprezentanții administrației publice locale de ambele niveluri .
Mai Mult

Gala Laureaților Fotbalului Sorocean 2017


Evenimentul a coincis și cu marcarea a 10 ani de activitate a Asociației de Fotbal din raionul Soroca.
Mai Mult

Ziua Pedagogului la Soroca


Tradițional, la 5 octombrie, este marcată Ziua Internațională a Profesorului. Cu acest prilej și la Soroca a fost organizată o festivitate.
Mai Mult

Sărbătoare frumoasă în com. Vasilcău


Ieri,30 noiembrie,2017 a vut loc darea în exploatare a blocului sanitar din Grădinița „Prichindel”, Vasilcău
Mai mult
La 02 iulie curent, Preşedintele raionului Soroca, dl Ghenadie Muntean, vicepreşedintele raionului, dl Iurii Todirean, deputatul în Parlamentul RM, dl Boris Golovin, şeful, OTS al Cancelariei de Stat, dl Ceban Vladimir, reprezentanţi ai organelor de drept şi angajaţi ai autorităţilor publice locale şi serviciilor desconcentrate au depus, flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, cu ocazia împlinirii a 514 ani de la moartea Domnitorului.
Ceremonia a continuat în incinta Cetăţii Soroca cu o slujbă de pomenire, oficiată de un sobor de preoți, după care a urmat un mini-spectacol şi evoluarea corului ,,Învierea” de la Biserica Adormirii Maicii Domnului, com. Foeni, jud. Timiş, România, dedicat domnitorului.
Evenimentul vine să ne îndemne să păstrăm și transmitem mai departe valorile păzite cu sfințenie de Marele voievod, care rămâne a fi peste secole o carte de vizită a neamului nostru, mereu deschisă pentru generaţiile de azi şi de mâine. 

Consiliul Raional Soroca

str.Ștefan cel Mare, 5/ or.Soroca, MD-3000 / Republica Moldoca  Tel.+ (373) 230 2-26-50, Fax. + (373) 230 2-20-98, Email:crsoroca@gmail.com,
Program de lucru 08:00 - 17:00