Căutare în site

Festivalul Mărțișor 2019S-A ÎNCHEIAT CEA DE A 53 A EDIȚIE A FESTIVALULUI MĂRȚIȘOR 2019

Mai Mult

Înfrățirea raionului Soroca cu județul Bacău

Evenimentul a avut loc în Sala de Protocol a Consiliului Raional Soroca.

 Pedagogul anului
Finala Concursului
,,Pedagogul Anului"
Mai Mult

Ședința Consiliului Raional Soroca


LA data de 11.04.2019 a avut loc Ședința Consiliului Raional Soroca
Mai mult
La 02 iulie curent, Preşedintele raionului Soroca, dl Ghenadie Muntean, vicepreşedintele raionului, dl Iurii Todirean, deputatul în Parlamentul RM, dl Boris Golovin, şeful, OTS al Cancelariei de Stat, dl Ceban Vladimir, reprezentanţi ai organelor de drept şi angajaţi ai autorităţilor publice locale şi serviciilor desconcentrate au depus, flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, cu ocazia împlinirii a 514 ani de la moartea Domnitorului.
Ceremonia a continuat în incinta Cetăţii Soroca cu o slujbă de pomenire, oficiată de un sobor de preoți, după care a urmat un mini-spectacol şi evoluarea corului ,,Învierea” de la Biserica Adormirii Maicii Domnului, com. Foeni, jud. Timiş, România, dedicat domnitorului.
Evenimentul vine să ne îndemne să păstrăm și transmitem mai departe valorile păzite cu sfințenie de Marele voievod, care rămâne a fi peste secole o carte de vizită a neamului nostru, mereu deschisă pentru generaţiile de azi şi de mâine. 

Consiliul Raional Soroca

str.Ștefan cel Mare, 5/ or.Soroca, MD-3000 / Republica Moldoca  Tel.+ (373) 230 2-26-50, Fax. + (373) 230 2-20-98, Email:crsoroca@gmail.com,
Program de lucru 08:00 - 17:00