Căutare în site

Sesiune informativă pentru APL


Pe 22 noiembrie, curent , reprezentanții administrației publice locale de ambele niveluri .
Mai Mult

Gala Laureaților Fotbalului Sorocean 2017


Evenimentul a coincis și cu marcarea a 10 ani de activitate a Asociației de Fotbal din raionul Soroca.
Mai Mult

Ziua Pedagogului la Soroca


Tradițional, la 5 octombrie, este marcată Ziua Internațională a Profesorului. Cu acest prilej și la Soroca a fost organizată o festivitate.
Mai Mult

Sărbătoare frumoasă în com. Vasilcău


Ieri,30 noiembrie,2017 a vut loc darea în exploatare a blocului sanitar din Grădinița „Prichindel”, Vasilcău
Mai mult
Obiective realizate şi planificate pentru anul 2018
La 04 aprilie, în sala de protocol a Consiliului raional Soroca a avut loc şedinţa Preşedintelui raionului Soroca cu şefii direcţiilor, secţiilor şi serviciilor din subordinea Consiliului raional Soroca la care s-a raportat despre activitatea subdiviziunilor în primele 3 luni ale anului curent, conform obiectivelor trasate în Planul de acţiuni pentru anul 2018. De asemenea, au fost stabilite obiectivele prioritare ce urmează a fi realizate pînă la finele anului.
În cadrul acestei şedinţe au fost înmînate deciziile aprobate de către Consiliul raional Soroca privind numirea în funcţie a vicepreşedintelui nou ales al raionului Soroca - dl Todirea Iurie şi a câştigătorilor concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de şef al IP Spitalul Raional ,,A. Prisacari” dnei Angela Rusnac, şef IMSP Centrul de Sănătate Soroca-Nouă, dnei Popescu Ina şi director IP Tabăra de odihnă pentru copii ,,La Dumbravă” dlui Nitrean Iurie.
Cu această ocazie au fost înmînate diplome de excelenţă pentru munca depusă în administraţia publică dlui Ghenadie Donos, ex-şef al Direcţiei Învăţămînt şi dnei Lora Lisnic, ex-şef al Direcţiei Finanţe.