Căutare în site

Festivalul Mărțișor 2019S-A ÎNCHEIAT CEA DE A 53 A EDIȚIE A FESTIVALULUI MĂRȚIȘOR 2019

Mai Mult

Înfrățirea raionului Soroca cu județul Bacău

Evenimentul a avut loc în Sala de Protocol a Consiliului Raional Soroca.

 Pedagogul anului
Finala Concursului
,,Pedagogul Anului"
Mai Mult

Sărbătoare frumoasă în com. Vasilcău


Ieri,30 noiembrie,2017 a vut loc darea în exploatare a blocului sanitar din Grădinița „Prichindel”, Vasilcău
Mai mult
Prestări de servicii a Biroului Comun de Informaţii şi Consultanţă a raionului Soroca cetăţenilor comunei Racovăţ 

La, 06 martie, Echipa Mobilă a Biroului Comun de Informaţii şi Consultanţă a raionului Soroca (BCIS) s-a deplasat pentru prestarea de servicii şi consultanţă în comuna Racovăț. Au fost prezenți Preşedintele raionului Soroca, dl Ghenadie Muntean, vicepreşedintele raionului Soroca, dl Nicuţa Vladimir şi reprezentanți ai mai multor servicii : Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Soroca; Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Soroca; Casa Teritorială de Asigurări Sociale Soroca; Î.S. Oficiul Cadastral Teritorial Soroca, Serviciul Relații Funciare și Cadastru.
În cadrul vizitei s-au adresat cetățeni, care au abordat probleme legate de aspectele sociale și cadastru care au primit informaţii şi răspunsuri. 
Sugestii din partea unor cetăţeni au fost crearea unui Centru de zi şi a cantinei sociale pentru persoanele în vărstă. Conducerea raionului a asigurat că va ţine cont de aceste propuneri şi va întreprinde toate măsurile legale pentru soluţionarea acestor propuneri.
La fel a fost discutată examinarea posibilităţilor de schimbarea sediului primăriei în incinta anexei gimnaziului din s. Racovăţ care la moment nu este funcţională şi necesită reparaţie.