Căutare în site

 

               Stimați colaboratori şi veterani ai Serviciului de Informaţii şi Securitate!

 

     Vă aduc cele mai sincere și cordiale felicitări cu prilejul celei de-a 29-a aniversări de la crearea organelor securităţii Republicii Moldova, precum și cu ocazia Zilei lucrătorilor din organele securităţii statului - evenimente care sunt celebrate astăzi.

     Ne exprimăm aprecierea pentru modul în care vă îndepliniţi misiunile încredinţate. Sunteţi demni de recunoştinţă prin tot ceea ce faceţi, zi de zi în subunităţi, în acţiuni de anihilare a intenţiilor de destabilizare a situaţiei social-politice din ţară sau în operaţiuni de documentare a activităţilor subversive, în activităţi de prevenire şi combatere a extremismului, terorismului, separatismului.

     În numele Consiliului Raional și al meu personal, vă urez multă sănătate, bucurie, bunăstare şi noi realizări întru propăşirea ţării şi a poporului, prosperitate şi linişte sufletească! Apreciem înalt patriotismul, abnegaţia şi profesionalismul de care daţi dovadă în activitatea de zi cu zi și sperăm că şi pe viitor vă veți îndeplini cu dăruire şi devotament nobila datorie față de popor și față de țară.

     Să serviți cu devotament Republica Moldova!

Cu profund respect,

Rusnac Veaceslav

Preşedinte al raionului Soroca