Căutare în site

Multstimați lucrători medicali și farmaciști!

      Anul 2020 este un an specific, care va intra în istorie ca un an care a supus testării atât sistemul medical, cât și cel administrativ cu referire la gestionarea situațiilor de urgență. An, când lucrătorii medicali sunt suprasolicitați, provocați, supuși riscului sporit.
      În numele Consiliului Raional Soroca și al meu personal vă mulțumim mult penru faptul că n-ați cedat în fața greutăților, că munciți în continuu cu dăruire de sine, cu dragoste pentru oameni și viață, că sunteți devotați profesiei și misiunii nobile care vă revine. Apreciem înalt profesionalismul perseverența, abnegația și efortul Dumneavoastră.
      Sărbătoarea profesională, Ziua lucrătorului medical și a farmacistului, este un bun prilej de a transmite un gând bun, însoțit de urări de sănătate, prosperitate, speranțe, vise realizate și neapărat fericire tuturor angajaților din instituțiile medicale din raionul Soroca cu care conlucrăm și cărora le mulțumim că sunt alături de noi.
      Profesia de medic, asistent medical sau farmacist este considerată pe bună dreptate, una din cele mai nobile din lume, dar și una de o responsabilitate inegalabilă.
      Vă dorim să aveți parte de ceea ce dăruiți neîncetat – sănătate, bucuria existenței, motivații pentru performanță și perfecționare continuă, realizări remarcabile, atât în plan profesional, cât și în viața personală.
Să fiți mereu plini de energie și tenacitate, iar dificultățile ce apar să le depășiți cu tărie și încredere!
Fie ca comoara pe care o păziți, averea cea mai de preț a omului – sănătatea să nu se risipească, iar norocul și buna dispoziție să vă călăuzească!
       În mod special, venim cu un mesaj de felicitare către membrii familiilor angajaților sistemului de sănătate care, prin dragostea și înțelegerea pe acre o manifestă, contribuie la rezultatele activității lucrătorilor medicali.
        La Mulți Ani !!!

Cu deosebită considerațiune,
Rusnac Veaceslav
Președinte al Raionului Soroca